Скоро след като приключи лятното турне на "Фен тв" в медиите се заговори усилено, че зад кулисите на един от последните концерти избухнал скандал между Теодора и Славена.

Според клюките Теодора завидяла на Славена и дори я заподозряла, че е любовница на приятелят й - продуцентът Ненчо Касъмов. Мълвата дори стигна до безумното, че Теодора е причина изпълнителки, като Вероника и Валентина да напуснат фирмата.

От Diapason Records категорично отричат да има каквито и да е разпри между двете и определят горните твърдения, като ЛЪЖА.

Ето, какво гласи официалното опровержение от фирмата, която продуцира двете изпълнителки:

Опровержение на Diapason Records по повод електронно писмо относно „скандала" между Теодора и Славена, случил се по време на концерт от Националното турне на Фен ТВ, изпратен от мейл boris.borisov1980@gmail.com

В информация, изпратена до редица медии от лицето с мейл boris.borisov1980@gmail.com, чието истинско име и самоличност не знаем със сигурност, са замесени имената на артисти от компания Diapason Records, при това по особено нелицеприятен начин. Описани са събития и действия, които напълно не отговарят на истината и уронват доброто име на изпълнителите.

Лицето, изпратило „достоверната информация", със сигурност има богато въображение и е изградил чудесен сценарий, но проблемът е в това, че той няма нищо общо с действителността. „Скандалът" между Теодора  и Славена, който е описан подробно в информацията, никога не се е състоял.

Още по-малко изпълнителката Теодора пък е станала причина артистите Вероника  Валентина да не са вече част от музикалното семейство на Diapason Records. Певиците приключиха отношения с фирмата поради изтичане сроковете на договорите им, което е напълно цивилизован начин за уреждане на взаимоотношенията между две страни. Те избраха да развиват кариерата си в други насоки и им пожелаваме успех в новите им начинания.