Привидно очарователната актриса от "Стъклен дом" Радина Кърджилова съвсем не е мила и добра. Наш човек стана свидетел на грозен скандал между нея и гаджето й Деян Донков. Сценката се разигра вчера по време на снимки на "Стъклен дом" на софийския булевард "Витоша". При една от почивките Радина се приближи към гаджето си, който спокойно я чакаше, облегнат на едно дърво.

Вместо целувка обаче тя го посрещна с доза конско. Донков я гледаше спокоен, с вид: "Говори си, не ми пречиш", докато Кърджилова му крещеше побесняла.

Непукизмът на Деян още повече извади от релси актрисата, която сигурно щеше да пристъпи към по-брутални действия, ако почивката им не беше свършила и тя не трябваше да се връща на снимачната площадка.

Така и не стана ясно защо красавицата крещи на известното си гадже. В разговора на няколко пъти Радина спомена "тя... тя", което със сигурност води до извода, че е ставало въпрос за друга жена. Може би за поредната забежка на Донков, който въпреки че е обвързан със страстната си колежка, е безсилен пред красотата, която непрекъснато го  преследва.