Милионерската щерка Ели Гигова се сдобила със скъпарски апартамент на най-известната улица в Париж - "Шан-з-Елизе". Подаръкът разбира се е от баща й - футболният президент и оръжеен бос Николай Гигов.

Откакто бе свалена като водеща на "Здравей, България", Ели се покри и рядко се появява на светски партита, а да бъде уловена с приятеля си Петко Димитров в комплект, е още по-голяма рядкост, пише "Уикенд".

В момента красивата дъщеря на боса на "Локо" (София) обитава жилището си в Париж, подарено й неотдавна от всемогъщия й баща.

Според клюките Николай Гигов се разделил с почти 1 милион евро за апартамента на един от централните парижки булеварди, дълъг 1910 м и широк 70 метра. Апартаментът на Ели бил доста просторен - нещо, което е рядкост за Париж. Жилището се разгръщало на около 180 квадрата, а основното му преимущество била невероятно красива тераса, потънала в зеленина.

Край Триумфалната арка обаче Ели Гигова е без половинката си Петко. "Странна е тяхната връзка. Петко си върти бизнеса в София, тя си живее в Париж. Виждат се изключително рядко, а се водят двойка. Въпреки това се обичат и не могат един без друг", обсъждат отношенията им в светските среди.

Клюката обаче реди, че от известно време насам Гигова се среща със сина на френски милионер, който има акции в козметичния гигант L'oreal. Дали това означава, че Ели ще се раздели с родния мачо?