Звездната двойка Николета Лозанова и Валери Божинов правят последни приготовления преди сватбата си в Правец тази неделя, предаде репортер на БЛИЦ.

Двамата посетиха днес сградата на общината Правец в компанията на кума им Юлиян, който е собственик на верига пицарии и в същото време кумува и на капитана на националния ни отбор Стилиян Петров. Въпреки студеното време и дъжда Николета бе доста разголена със стилна къса рокличка, привличаща погледите на всички.

Посещението на “Мис Плеймейт 2006” и националът е свързано с доуточняване на последните подробности във връзка с церемонията в ритуалната зала утре. След това тържеството ще се пренесе в луксозния 5-звезден хотел "Риу" в Правец

Сред 150-те поканени гости на гостите на сватбата са представители на фолк бранша като Азис, певицата Лияна, която доскоро имаше връзка с Благой Георгиев, Елена Паришева, която се очаква да придружи половинката си Ивелин Попов, както и Мария и Цветелина Янева. От модния бранш, Николета Лозанова е поканила единствено "Мис Плеймейт 2009" Златка Димитрова, а някога близките й приятелки - Андреа и Златка Райкова, не са в списъка.

Националният отбор по футбол е получил забрана от селекционера Мишо Мадански да ходи на сватбата след класическата загуба с 0:3 от Украйна.

Според непотвърдена информация, Николета Лозанова и Валери Божинов са избрали за празничната вечеря меню от 9 ястия, сред които гъши дроб, еленско филе, пушена сьомга с пасиран ананас, риба тон върху пюре от грах и други специалитети. /БЛИЦ