Васил Боянов-Азис призна в ефира на Нова тв, че харесва Валери Божинов, на чиято сватба с Николета бил гост. “Обичам Валери, той ми е секси. Когато им честитих, казах на Николета: “Обичам те, обичам и Валери”.

На самия Божинов пък казал: “Хайде, нямам търпение да бъда следващата!", сподели Азис и не скри, че иска да се ожени за подобен мъж.

Сватбеният купон в хотела край Правешкото езеро продължил до ранни зори. Младоженците си легнали по-рано. “Всички имахме апартаменти, по западен маниер”, разказа още Азис и призна, че бил против роклята на Николета, макар че й стояла прекрасно.

На въпроса до кого се е събудил тази сутрин, Азис отговори: “До дъщеря ми”. 4-годишното момиченце харесвало попфолка. Баща й й пускал всеки свой видеоклип, дори този на песента “Хоп”, който показва какво се случва в една руска баня.

“Не се шегувам. Правя си експерименти какво ще каже следващото поколение”, казва той и обяснява, че дъщеря му иска да изглежда като него, затова облича неговите дрехи и обожава стайлинга му.

“Детето ми иска да слуша тази музика, която слушат 70% от българите.”, обобщи певецът.

ТВ формати като X-Factor Азис коментира така: "За къде са се запътили тези деца, какво очакват да стане? Аз искам да пея песни в стила на Риана и Бионсе, което не е рок. Мадона беше моят идол и искам да стигна до нея".