Фолк певицата Мария е решила да намали устните си, заради чиито солиден обем от години е обект на подигравки, които оприличаваха органа й с този в интимната част.

Силиконът й ще бъде премахнат с пластична операция в Швейцария, съобщи чалга дивата, пише kliuki.net. Тя отрича, че ще прибегне до операцията, за да се спаси от бъзиците на тв водещи и фенове. Щяла да намали устните си, защото вече не ги харесвала с толкова обем. „Мисля, че ще изглеждам по-млада с не толкова плътни устни и трябва да опитам", оправдава се Мария.

Тя ще премахне целия силикон и вместо него ще си инжектира хиалуронова киселина. Това вещество е напълно естествено и дори певицата да не е доволна от резултата, може да го коригира след няколко месеца, когато се абсорбира от организма.

И какво ще остане от миньончето след като стори това? Поне глас и визия да имаше, а то... Но подобни решения имат обяснение. Благоверният на Отварачката май е решил да я разкара, така че новата визия е добре дошла, коментира интернет изданието.