Google пусна 15-та версия на своя браузър Chrome за Windows, Mac OS и Linux компютри. Новото издание се отличава с две отделни секции на стартовата страница - за често посещавани сайтове и за приложения. Превключването между тях става чрез две връзки в долната част на екрана или чрез стрелки в лявата и дясната частПотребителите на Chrome 15 могат да променят сортирането на програмите в секцията с приложения, като просто плъзгат техните икони. Усъвършенстван  е също интерфейсът на магазина за уеб приложения и е опростено инсталирането на програми - достатъчно е да се постави указателят върху иконата и с един клик да се добави приложението.

В каталога са налични подробни описания за всяка програма, отзиви от потребители, видео ревю, екранни снимки и връзки към профили в Google+ на хора, които са дали мнение за приложението.

Разработчиците на Google са коригирали няколко критични уязвимости в браузъра и са подобрили стабилността на работа. Chrome 15 се инсталира автоматично за настоящи потребители, а новите могат да си го свалят от сайта на проекта.