Над 700 фенове "яхнаха" купона с Галена в Club Playhouse. Съблазнителката на попфолка задоволи до едно музикалните желания на разгорещената публика с най-актуалните си хитове, като не пропусна да повиши настроението и с пиперливи шеги в типично свой стил.

За разлика от друг път, през изминалата вечер Галена не постави на свой прицел мъжката половина от публиката, а спря вниманието си върху няколко дами, с които открито се заигра. Недвусмислените й закачки и размяна на нежности с момичетата шашнаха всички и мигновено се зароди въпроса за предпочитанията на звездата.

Рози, въздушни целувки и неприкрити въздишки отправяха екзалтираните клиенти към своята любимка, която нагорещи до краен предел купона с тоталния си хит "DJ-ят ме издаде". От своя страна пък Галена издаде, че е готова с песните за новия си албум и планира да го пусне до края на годината.

Освен това, фолк-фурията е измислила и много специална обложка, чието изработване й е отнело доста време, но пази в пълна тайна, така че ни остава само да гадаем и да очакаваме с нетърпение новата музикална провокация от звездата.