Андреа пак влезе в светските хроники. Този път тя стана за смях в нощен клуб вчера вечерта, след като замерила многократно диджея на заведението с бучки лед, защото не изпълнявал желанията й достатъчно бързо, пише hotnews.bg.

Фолк дивата била заедно с половинката си Кубрат Пулев и брат му Тервел в заведене в столицата, когато станал инцидента. Компания им правела и плеймейтката Златка Райкова, която напоследък е неизменна част от антуража на певицата. Разгорещена от танците и няколкото питиета, които изпила, фолк изпълнителката се разсърдила на диджея, че не е й пуска веднага желаните от нея парчета.

За да го стимулира да побърза, а и за да му отмъсти, бившата манекенка започнала да го бомбардира с лед, сочейки му с пръст да действа по-бързо.

Нахалството на изпълнителката възмутило присъстващите в клуба разказват очевидци и предизвикало редица коментари. И макар никога да не се е славила със строго спазване на етикета, в последно време Андреа все повече се излага, печелейки доста печална слава.

Преди време тя ни изуми с изявленията си, че откакто е станала брюнетка, изведнъж е поумняла. Имайки предвид последните изяви на фолк певицата обаче, единственото което тя прави е да продължава да се излага.