Актрисата Скарлет Йохансон говори за неотдавнашния скандал с нейни голи снимки в интервю за сп. "Венити Феър", като заяви, че няма нищо нередно в тези снимки, тъй като те били предназначени за тогавашния й съпруг Райън Рейнолдс.

"Зная най-добрите си страни. Тези снимки бяха изпратени на съпруга ми", заяви Йохансон, имайки предвид Рейнолдс. "Няма нищо нередно в това. Това не е като да съм се снимала в порно. Въпреки че и в това няма нищо лошо", допълни актрисата.

Голите снимки на Йохансон изтекоха в интернет през септември, след като хакер се внедрил в пощата й. На снимките 26-годишната актриса е загърната с хавлия, но задните й части се виждат. Хакерът Кристофър Чани от Флорида беше арестуван през октомври.

Йохансон, която обикновено не обича да говори за личния си живот, разказва и за развода си с Рейнолдс по-рано тази година след двегодишен брак. "Не знаех какво да правя със себе си. Беше толкова странно време. Нищо не ме интересуваше. Раздялата ни беше много публична. Беше трудно, чувствах се много некомфортно", сподели актрисата.