Българката Ваня Пенева беше обявена за най-красивата жена на планетата от онлайн гласуване на официалния сайт на конкурса „Мис Свят" www.missosology.org, информираха от TV7 .

Продуцентът от !no frame media Вили Сечкова призова вчера в „БОдилник" зрителите да подкрепят представителката ни Ваня Пенева, като гласуват за нея в сайта. Думите й мобилизираха българите и нашата красавица веднага оглави онлайн класирането. Преди това Ваня беше на четвърто място след представителките на Барбадос, Филипините и Грузия. Иначе за българската красавица своя глас са дали хора от цял свят.

Междувременно стана ясно, че продуцентът на конкурса „Мис България" - !no frame media, спечели първо място в надпреварата за най-успешно и ефектно организиране на национален парад на красотата.

Ежегодната класация се провежда между страните, изпратили свои участнички на най-престижното съревнование за короната. Тази година се включиха 122 претендентки. Наградата се определя от основния източник на информация за конкурса „Мис Свят" - The Times of Beauty, и се присъжда на продуцентската компания за ефектното използване на технологиите, динамика на сцената, осветление, музика и хореография.