Манекенката Диляна Попова демонстрира този уикенд отново актьорски талант. Този път обаче красавицата не се снима в игрален филм като Love.net или сериал като „Стъклен дом", а в документална лента „Субтитри", посветена на татуировките. Идеята е известни хора да разказват историите на рисунките по телата си.

Режисьор на „Субтитри" е Елена Попиванова. В началото тя не искала в лентата да участват популярни лица, но съдбата решила друго. Елена се срещнала с Диляна Попова, която страшно харесала идеята. Синеоката манекенка сама предложила да разкаже за татусите си въпреки натоварената си програма.

„Диляна е страхотна. Разказа много интересни неща за четирите си татуировки, една от които е символ. Другите са надписи на английски като „постоянство" и „търпение". Диляна лично е изработила шрифта, но повече не искам да издавам. Ще пуснем филма за селекцията на предстоящия „София филм фест". Там ще разберете останалото", заяви пред "Монитор" режисьорката Елена Попиванова.

Освен Диляна другите популярни лица в „Субтитри" са актьорите Валери Йорданов, Николай Мутафчиев, актрисата Мира Бояджиева и шампионът по мотоциклетизъм на писта Мартин Чой. Останалите участници, които разказват за татуировките си, са случайни хора, с които Елена се среща по улиците, в автобуса, в кварталното кафене или в тату студио.