Крадци счупиха стъклото на луксозното "Порше Кайен" на фолкпевицата Андреа и задигнаха куфарче с документи. Звездата на "Пайнер" се прибрала късно от участие в бащиния си дом в квартал "Гюргево" на родния й град Сапарева баня.

Паркирала автомобила си в двора на луксозната къща. Неизвестен крадец счупил едно от стъклата на автомобила и грабнал куфарчето с документи на седалката, пише "Марица".

Най-вероятно се е надявал вътре да е хонорарът на Андреа от мястото, където е била на участие. Вандалът останал разочарован, тъй като в куфарчето имало само документи, парите на Андреа са били в дамската й чанта, която взела със себе си вкъщи. Веднага е алармирана полицията в Сапарева баня.

Инцидентът станал преди седмица. Дупнишки и сапаревобански полицаи продължават да издирват крадеца. Преди няколко години бащата на Андреа - Румен Андреев, купи стара къща в квартал "Гюргево", на улицата, водеща към някогашното местно училище.

След скъп ремонт я превърна в луксозна вила, в която обикновено отсяда Андреа, когато идва в Сапарева баня. Бащата на Андреа е родом от село Сапарево. Семейството има къща и в нея живеят бабата и дядото на Андреа. Бабата е бивша учителка в местното основно училище.