Ако извънземните наистина са били на Земята, то от последните снимки, които се завъртяха в медиите, изглежда, че едно от посещенията им е било не къде да е, а в Русия.

След като на скоро беше записано видео като доказателство за появата на извънземен живот в Сибир, то сега се появила рускиня, твърдяща, че държи труп на същество от друга планета в хладилника си.

Мистериозната "форма на живот" е била съхранявана в продължение на две години, от Марта Йегоровнам, живуща в град Петрозаводск, за което решила да сподели със света чрез няколко снимки на "находката си".

"Тялото" е третият чужд "посетител" на Русия за последните месеци, който е бил открит на мястото, където НЛО-то корабокруширало в близост до лятната къща на Марта през 2009г.

Жената разказва как се е приближила до горящите останки от смачкан метал, който тя описва като "непоносимо горещо", и до тях лежал мъртвото извънземно.

Съществото било 60 см. високо, с голяма глава, изпъкнали очи и на външен вид наподобявало нещо между риба и човек.

Естествено, мис Йегоровнам направила това, което в същата ситуация почти всеки би направил, а именно да съхрани чужденеца в хладилника си.

Уебсайтът публикувал историята твърди, че няколко дни по-късно двама мъже посетили дома на жената й конфискували трупа, който щял да бъде използван за изследвания.

Експертът по паранормални явления Майкъл Коен заяви:

"Това може да бъде добре изпипана измама, но възможността това да бъде истинско извънземно същество, не трябва да бъде изключвана. По всяка вероятност всички чужденци от други планети биха изглеждали толкова странно за нас, колкото и този тук."