От вчера към ГЕРБ – Ботевград има младежка структура. Тя бе учредена в присъствието на млади хора от община Ботевград, кмета Георги Георгиев, депутата от ГЕРБ за София област Даниел Георгиев, областния координатор на МГЕРБ за София област Ваньо Тодоров, председателя на партията в Ботевград Иван Начев, организационния секретар Йорданка Лалчева и общинските съветници Радослав Наков и Николай Велков.
Присъстващите младежи бяха запознати с ролята и задачите, които стоят пред младежката структура на ГЕРБ, нейното изключително важно място както във вътрешно партийния живот, така и в страната. 
За председател на младежката общинска структура бе подкрепена кандидатурата на Валентина Петкова, а за секретар бе избран Иван Николов.
Валентина Петкова работи  като технически сътрудник в ПП ГЕРБ- Ботевград от април 2010г. Завършила е СУ ”Св. Климент Охридски”, магистърска програма „Връзки с обществеността и публична комуникация”. В управителния съвет на МГЕРБ влизат още: Цветанка Дилова, Димитър Романов и Йордан Йорданов.
„Задачата на младежката организация на ГЕРБ е да се развива и разширява, да организира мероприятия, да се включва в инициативи. Уверявам ви, че имате пълната подкрепа на кмета на Община Ботевград”, това бяха думите на кмета Георги Георгиев към младите гербери.