Задкулисието в политиката включва и договорки за унищожаване на цели политически партии. Това заяви в рамките на парламентарния контрол лидерът на Атака Волен Сидеров и се обърна към премиера Бойко Борисов с въпроса дали през 2006 е поел ангажимент пред американския посланик да унищожи Атака

Лидерът на националистите се позова на публикуваните в Уикилийкс грами, в които се говорело за подобна среща. През 2006г. Атака беше втора сила след БСП, ГЕРБ не съществуваше, въпреки това социолозите вече измерваха неродения Петко, изтъкна Сидеров.

Всички тези действия за въздействие върху депутатите на партия Атака част от този план ли са и колко процента ми орязахте в президентския вот, как нагласихте нещата да не участвам в нито един дебат и имаше ли директива към местните щабове – Режете Атака, продължи с въпросите Волен Сидеров.

На тези избори се сблъскахме със смазващата машина истинския вот да не бъде определен. В момента нямаме легитимно избран президент, не мога да поздравя лидер на партия, който е спечели избори с фалшификации. Сега победител на президентските избори няма – Росен Плевнелиев спечели с манипулации, добави лидерът на националистите.

Сега ви поздравявам за новите ви партньори, но да знаете че стъпвате на гнила дъска. Не продължавайте политиката против българския народ и колониалната политика, каквито и изкушения да представите пред парламентарната група това няма да ме пречупи, заяви Волен Сидеров.

В отговор премиерът обяви, че никога не се е срещал с американския посланик, за да обсъжда ликвидирането на Атака. Толкова ли си вярвате и си придавате такава важност, че искате да излезете обект на конспирация, обърна се Бойко Борисов към Сидеров. Не знам за какви партньори ми говорите, но виждам с кого се подписвате вие – с ДПС и БСП. С непремерените си действия пред джамията в София предизвикахте възмущението на Европа и то дойде при мен, продължи премиерът.

Всички избори сме ги печелили при други управляващи. Никога няма да наруша добрия тон към вас и в името на джентълменството ви казвам - винаги съм благодарил за подкрепата, която ми оказвате. Не се подвеждайте, призова Борисов лидера на Атака