Преслава, една от малкото поп фолк певици, които решиха да намалят бюста си, вместо да го тъпче със силикон, получи усложнения след операцията.

Певицата ще трябва да лежи 20 дни и се нуждае от пълна почивка, съобщи в. „24 часа“.

Наскоро Преслава намали естествената си гръдна обиколка с 15 см, от 105 на 90 см, в немска клиника по пластична хирургия.

Певицата се оплакваше от неудобство и болки в гърба заради големите си природни дадености.

С нея в клиниката се оперира и колежка й Десислава, която отдавна се канеше да коригира обиколката си.

Операцията на Преслава, която се нарича мамопластика, обаче е много по-сложна. При Десислава просто са сменени имплантите с по-малки.

Чернокосата изпълнителка е претърпяла болезнена процедура, при която се отстранява част от кожата, както и от жлезата на гърдата.

Преслава се е нуждаела от пълна почивка в продължение на месец, но е пренебрегнала лекарските съвети. При някои усложнения се стига и до повторна хиругична намеса, предупреждавата специалисти. 

Преслава започна да пее почти веднага след операцията, а дори снима и фотосесия за модна къща.

От цялото напрежение с шевовете на певицата са се появили проблеми. Заради здравословните проблеми, Преслава отложи и промоцията на новия си албум.

На 26-ти февруари Преслава, която е една от малкото чалга изпълнителки с много добри гласови данни, й предстои участие в Годишните награди на „Пайнер“. Самата тя е номинирана в множество категории и се надява да се възстанови дотогава.