Палавницата Златка Райкова отново е на топа на клюката. Плеймейтката се е залюбила с един от най- крупните наркобосове у нас - Камен Балбузанов - Куката. Палавата блондинка го прелъстила и го вкарала в леглото си, още докато живеела под един покрив с Павел, твърдят нейни приятелки, цитирани от scandalno.net.

Бившето гадже на русата Златка научил по шокиращ начин за изневярата на благоверната си - хванал ги на калъп. Точно като по филмите, Павел се завърнал ден по- рано от свое пътуване извън София по съмнителни дела. Като се влязъл в семейното гнездо заварил любимата си в обятията на Куката. Въпреки че работи като наемен бияч на наркобоса Сако, Павел не посмял да се нахвърли на Балбузаков, а си излязъл и се върнал след няколко часа. Като се прибрал, Златка била офейкала от страх да не я пребие.

Плеймейтката вече не крие отношенията си с опасния бандит. Преди десетина дни Златка и Куката били забелязани заедно с гардовете си в пловдивска чалготека. Балбузанов е известен с избухливия си нрав и раздава крушета без да му мигне окото. Един час след появата си, сервитьорката, която обслужвала ВИП- аджиите вече била зашлевена, а бабаитите на наркобоса заплашвали диджея, че ще му отрежат главата, ако не пуска любимите кючеци на шефа и приятелката му. Вдъхновена от силата на гаджето си, Златка започнала също да раздава команди на слисания персонал, а посетителите от заведението побързали да си тръгнат, за да избегнат евентуален мутренски въргал.

Агресията на Куката обаче ни най- малко не притеснявала силиконовата пазарджиклийка. Напротив, Златка се хвалела пред приятелките си, че най- после срещнала мъжкар, който да я респектира. Плеймейтката не се страхувала от шамарите му, тъй като била убедена, че Камен никога няма да й посегне, защото я обича.

Куката оцелява при четири опита за убийството му, като при единият от тях го обстрелват с автомат „Калашников", докато е в автомобила си. Освен че е сред разпространителите на кокаин в страната, Балбузанов се е насочил към далавери с недвижими имоти като изкупува масово апартаменти и парцели в родния си Плевен, пишат оше от сайта.