Бившият селекционер на националния ни отбор по футбол Христо Стоичков винаги е твърдял, че има здрав брак зад гърба си, но отдавна за никого не е тайна, че обича да кръшка на жена си Мариана, носи клюката.

Не са една и две популярните дами от родния шоуелит, спрягани за любовници на Модерния ляв. Последните известни красавици, замесени в афери с Камата, бяха фолкдивата Преслава, футболната съпруга Асдис Ран и бившата жена на Веселин Маринов - Цветанка.

Неотдавна даже се заговори, че още през 2009 година той и жена му са разделени и не живеят заедно. Всеки от тях си имал самостоятелен живот. Камата дори поискал официално да сложат край на 25-годишната си връзка.

Всички веднага се запитаха коя е тайнствената дама, заради която се развеждат. Едва сега става ясно, че точно по това време Камата е бил хлътнал по една от най-желаните жени в Мексико - моделката Селия Лора, пише kliuki.bg, цитирайки в. „Женски свят". С голямо закъснение научаваме също, че двамата са се срещали многократно по време на световното първенство в ЮАР миналото лято.

На Мондиала Камата се вживя в ролята си на телевизионен коментатор. Първата му среща със Селия била в студиото на мексиканската телевизия, която била наела Стоичков. Селия Лора пък имала участие в същото предаване като най-сексапилната фуболна фенка на "Сомбрерата".