Актрисата Елен Колева, която съчетаваше успешно театъра с воденето на кулинарното шоу Lord of the Chefs, скоро ще премине в редиците на омъжените жени, гласи клюката в светските среди.

Щастливецът, който успя да я укроти, е нейният спътник в живота от две години насам - майонезеният бос Александър Найденов. „Принцът на бял кон" за Елен е с 25 години по-възрастен, но това ни най-малко не я разколебава да го придружи по пътя към олтара.

Според близки до двойката те ще станат семейство до края на януари. Заради чаровницата с теменужени очи бизнесменът изненадващо се разведе с дългогодишната си съпруга, от която има двама синове.

Елен за първи път събра смелост да покаже Александър на Руския бал, организиран от Евгени Минчев през април миналата година. Страстта им бе събрана в танц и се превърна в сензацията на вечерта. Последва пълно медийно затишие в отношенията им, което приключи през юни в ефира на bTV. Тогава звездата от „Шивачки" представи мъжа на живота си за сефте публично.

„Мога да кажа, че в първия момент, в който го видях, той ме привлече физически. Много хора казват, че съм с него заради парите му. А всъщност, когато започна всичко, аз снимах в „Забранена любов" и печелех достатъчно, напълно ми стигаше, за да се издържам сама. Но той просто е готин мъж. Привлича ме сексуално, интелектуално, всякак.

Истина е и че ме дразни много, но това е част от привличането" - сподели преди време пред дамско списание Елен. „Тя наистина е много млада, но е моногамна. Аз пък никога не съм бил от мъжете тип „цветарка". Избрах нея, защото ми хареса. Защото е подчертано интелигентна", не спести хвалебствия за избора си и Александър.

Той признава, че е болезнено ревнив. "Аз съм много труден характер. Подчертано краен съм, когато става дума за необяснимо или необяснено ми мъжко присъствие независимо в какъв контекст. А пък по отношение на евентуален ангажимент, свързан с интимни сцени - във филм или постановка - съм абсолютно краен и безкоментарен", не крие бизнесменът.