След като отнесе рекорден брой критики за дебютния си дует с рапъра Ванко 1, Николета Лозанова може втори път да грабне микрофона.

Този път обаче ще пее с един от най-обичаните млади изпълнители у нас в момента - Рафи Бохосян, който стана победител в българския X Factor.

По време на участието му в риалити формата Лозанова активно го подкрепяше на живо и в социалната мрежа. Като една от най-големите му фенки, Николета не скри, че е изключително щастлива от факта, че нейният фаворит спечели. Двамата дори се срещнаха на живо след края на формата и Рафи призна, че срещата им е била незабравима, пишат от bliasak.bg.

„Радвам се, че се запознах с Николета, която през цялото време ме подкрепяше", коментира пред изданието талантливия изпълнител. По време на първата им среща двамата дори се шегували, че Рафи може да снима Лозанова в следващия си клип. За да осъществи тази си идея обаче Ни Ло ще трябва да почака до раждането на дъщеря си през пролетта.

Самият Бохосян е очарован от идеята и не крие, че с ентусиазъм би работил с Николета. Да се надяваме, че ако този проект стане реалност брюнетката ще стои далеч от микрофона. Независимо колко голяма радост е плеймейтката за мъжките очи, певческият й талант си остава бедствие за слуха на много хора.