Мъжката част от феновете на „Под прикритие” вече посягат към бутилка шампанско в очакване на следващия епизод на криминалето, пише Монитор.

Тогава Зори, героинята на Снежана Макавеева, ще се разходи почти по парфюм пред камерите, издадоха хора от екипа. Красавицата ще зарадва воайорите с дефиле по бикини и сутиен като част от хореографията към парчето на Ади (Миленита). Музикалният дебют на барманката от заведението на Джаро ще върви в комплект с еротичен танц, чийто заряд колежките на екранната полицейска щерка ще подсилят с мрежести чорапогащници.

Добрата си двигателна култура дивата демонстрира и в реалния живот като кадър на балет „Сатен”. Формите й следват ритъма на хаоса и като част от официалния парти афиш на култови столични клубове. За скромното си ЕГН тя успява да изгради и прилична кариера на модел, като на 16 тества подуимите в Корея, Япония и Милано. На Ботуша Снежана преживява и малък екшън, след който получава тройна присъда за вандалство, кражба и лъжесвидетелство. Гафа си спрямо местните власти обяснява като грешка на растежа. Именно фактът, че е била непълнолетна, й спестил 3 месеца зад решетките.

Освен с прелестите на Макавеева зрителите ще бъдат сюрпризирани с неочаквани обрати в „Под прикритие”. „Следващите четири епизода са ключови за развитието на сюжета. Ще има смърт, любов, бягство, а още в неделя един от героите ще изгърмив сериала,” издадоха за „Монитор” от екипа.