Мишел Уилямс, която взе "Златен глобус" за ролята си в "Моята седмица с Мерилин" е белязана да бъде свързвана с модната икона до края на дните си. Бившата годеница на самоубилия се Хийт Леджър отново и отново влиза в образа на кино легендата и то не само, за да промотира филма.

Мишел сложи русата перука и бенката за новия брой на GQ. Този път обаче красавицата реши и да се разголи.

Невинна и много секси актрисата разказва за това какво е да изиграеш секс легенда и защо не бърза да се обвързва отново.

"Не мисля, че това да съм секси трябва да бъде едно от най-важните ми качества", казва скромно Мишел - "Дори смятам, че тъй като героинята ми в "Кръгът на Доусън" беше секси.. сексуална... събрах цялото негативно внимание, което може да дойде с това. Тези неща ти пречат да видиш истинския човек."

"Забавно е да видиш как прекарваш 20-те си години в опит да избягаш от тях. И след това ставаш на 30... и си казваш "Я, чакай. Върнете се! Искам времето да се върне обратно към дните, когато не оценявах какво имам", продължава актрисата.

Мишел признава още, че не бърза да намери нов баща на дъщеря си Матилда, но не крие, че силно е искала да има още едно дете от Хийт Леджър.

"Сега това е невъзможно. Няма как да стане. Но това е нашата съдба.", завършва трогателната Мишел.