Сутеньорът-педофил Стоян Стоянов–Златния е бил пребит брутално пред дома си в столичния квартал "Изток", съобщи в. "Всеки ден".

През есента на миналата година той бе арестуван по обвинение, че принуждава силово непълнолетни момичета да проституират, но бе пуснат тихомълком от ареста неотдавна, а делото срещу него за склоняване на непълнолетни момичета към проституция все още не е стартирало. Възможно е прокуратурата отново да поиска Стоян Златния да бъде въдворен в ареста.

63-годишният изверг е постъпил за лечение в "Пирогов" със серия от контузии по главата, краката и ръцете. Една от лекарките разпознала Стоян Златния и веднага се обадила в полицията, за да информира, че подсъдим за педофилия търси спешна помощ.

Дошлите полицаи така и не успели да установят дали Стоян Златния е бит в спор за млада плът с други педофили, или пък маскираните нападатели са го "масажирали" с тръби заради други конфликти на интереси.

Грозноватият дядка със златни ланци припряно обяснил на ченгетата, че е бил нападнат в тъмното пред дома си и че според него бабаитите са искали да го ограбят, пише HotArena.