1000 лв. на час струва секс с миска, манекенка, плеймейтка, модел на списание или известна фолкпевица при краля на елитните проститутки Дани Обувката. При него се продават около 50-60 суперелитни компаньонки, познати от тв екрана и светските партита, сензационно разкрива в."168 часа" в новия си брой.

Дани Обувката, който е известен и като Дани Носа, е най-силният играч в този бизнес в момента и праща скъпите проститутки не само в България, но и в Гърция.

"Там тарифата е твърда, но тези момичета ги дават постоянно по телевизията, те са на всички светски партита", обясняват вътрешни хора в бизнеса с жива плът. "При Дани няма силови методи и всички накрая са доволни - и клиентите, и момичетата."

Дани Обувката не държи каталози, момичетата не фигурират в списъци, а се поръчват по телефона. Пращат се на място, независимо дали в апартамент, бар, ресторант.

"Той предлага най-хубавите жени и когато някой иска нещо, просто му звъни.", казва още информаторът, който също е клиент на Обувката и си поръчва по 15 момичета месечно.

Дани носи прякора си от двата магазина за луксозни обувки в центъра на София, които държи от години. Активно с бизнеса с компаньонките се занимава от две години, след като предшественика му започва да се оттегля.

"Той става все по-силен и влиятелен и заради клиентите, които обслужва - политици, депутати, хора от министерствата, висши полицаи.", допълва клиентът.

В създадената от него схема някои момичета дори не делят хонорара си 50 на 50, както в бардаците, а взимат 600 лв.

При Обувката всичко е доброволно. Полицията и да иска не може да го пипне, защото всичко е на ръба на закона, а и на никой не му се занимава.

"Чували сме за него, но тази информация е непроверена. Няма никакви сигнали, нито жалби", обяснява началникът на сектор "Контингент и превенция" в СДВР Иво Величков.