Македонската журналистка и моделка Ивана Вангелова се оплака пред тамошната преса, че докато взимала интервю от българския фолкпевец Борис Дали, той не преставал да я сваля. "Ивана много си секси. Ти си най-сексапилната и вълшебна водеща, на която съм гостувал", казвал Борето на момичето.

Тя не успяла да вземе нормално интервю, защото след всеки въпрос фолкаджията ставал все по-напорист в комплиментите и намеците. Дори й предложил да дойде с него в София.

"Аз разбира се се държах като истински професионалист и му отказах. Беше ми неприятно, но издържах интервюто до края", обяснява блондинката.

Свалките на Дали продължили и след края на интервюто. Попитан за това обаче Борис отговори: "Глупости! Направих й един единствен комплимент в началото на интервюто, като й казах, че е красавица. По-нататък тя изобщо не знаеше какви въпроси да ми задава. Тази жена явно е пълна с комплекси и сега трупа имидж на мой гръб".

Ивана е известна в Македония с това, че участва във всички възможни конкурси за красота и е единствената, която се осмели да се снима гола под студените води на Смоларския водопад. Сега тя води свое предаване по тв канала ВИС.