Дъщерята на Уитни Хюстън не е допусната да види тялото на починалата си майка. Според американския сайт за шоубизнес TMZ Боби Кристина все още непълнолетната по местните закони Боби Кристина е получила изрична забрана от полицаите, охраняващи фаталната стая на четвъртия етаж на хотел "Бевърли Хилтън" в Лос Анджелис.

Според свидетели 18-годишното момиче е изпаднало в истерично състояние и се опитало да нахлуе при майка си с физическа сила. Въпреки отнесените шамари обаче, полицаите удържали Боби Кристина до пристигането на медицински екип, който поел в свои ръце дъщерята. На нея било обяснено, че тялото вече е разпознато от други роднини.

Други източници твърдят, че пред хотела е бил забелязан и мъж №1 в живота на Уитни - скандалният рапър Боби Браун. Той крачел нервно край автомобила си, прикривал сълзите от лицето си с едната ръка, а с другата придържал мобилния си апарат, по който провеждал един след друг телефонни разговори. По-голямата част от феновете на Уитни Хюстън вече обвиняват за смъртта й Боби Браун, който системно пребиваше певицата. Според мнозина именно той носи вина за пристрастяването й към кокаина и алкохола.