Едно от откритията на БНТ - Мартина Шопова, този път май ще се раздели завинаги с тв ефира. Ръководството е свалило от екран предаването й "Малки истории" и съответно самата нея като водеща, пише "Всеки ден".

Според едни решението дошло заради ниския рейтинг на авторския й проект, но слуховете казват друго. Причината Мартина да се раздели с държавната медия била склонността й да злоупотребява с наркотици. Журналистката прекалявала с пушенето на марихуана. Водещата често идвала на "Сан Стефано" неадекватна и това правело впечатление на колегите й, който пък "услужливо" разказали на началниците.

Мартина не криела, че поне два пъти седмично разпуска с джойнт в артистични компании. Явно търпимостта на ръководството на БНТ се изчерпала и те решили да се разделят с Шопова, която проходи в професията именно там. Докато ходела на снимки из страната, за да трупа видео материал, тв красавицата почти непрекъснато пушела трева, издават оператори от държавната телевизия.

Всъщност за никого не е тайна, че БНТ е място на крайностите. Там не е необичайно да се пие от обяд и едновременно с това да се работи. Мнозина служители са популярни със запоите си, които продължават до малките часове на деня. По-младите пък не пият толкова, но компенсират с употребата на лека дрога - така разпускали от натрупаното напрежение.