От години водещата Гала обмисля да си сложи силикон в гърдите. Но умира от страх - твърдят приятелки от близкото й обкръжение, пише „България днес".

„Влюбена съм в работата си, аз съм неин роб. Затова, ако трябва, ще си сложа силиконов бюст. Сигурно ще си избера най-малкия възможен. Не съм почитателка на големите форми, стоят ми бутафорно" - споделя Гала.

Но такива приказки водещата говори от 6-7 години, но продължава да отлага момента, в който ще легне на операционната маса, уточнява kliuki.bg. Водещата на „На кафе" е близка приятелка с един от най-търсените пластични хирурзи у нас, с когото често обсъжда лелеяния бюст. Но откакто силиконът започна масово да гърми, Гала все повече се отказва от пълното деколте.

Напоследък водещата се чуди дали да не коригира най-сетне носа си. Освен бюста това е другата част от външността й, която не харесва. Гала мрази спорта. Ходи рядко и на масаж. Но за сметка на това пък вкъщи играе редовно гимнастика.

За нейна радост няма склонност към напълняване, защото хапва предимно салати. Петък, събота и неделя се храни по-сериозно. Месото присъства в менюто й само 4-5 пъти в годината - предимно на празници. Но пък домашният й хладилник е винаги добре зареден със сирена и рибни продукти - пише таблоидът.