Днес по обяд в залата на Общинска администрация в Етрополе се събраха кметовете на Етрополе инж. Богомил Георгиев, Правец Румен Гунински и на Тетевен Милен Милев. Беше и областният координатор на ГЕРБ Линко Лилов.
Съвместната им среща беше свързана с подписването на договор за сътрудничество между трите общини за осъществяването на обща дейност в областта на туризма. Срещата беше открита и ръководена от заместник-кмета Венета Гергова. Това е финалната част от един продължителен предварителен период на взаимна работа по изготвянето на обща Концепция в областта на туризма на територията на трите общини. Преди време в Етрополе беше представена рамката за проектите и пакетите, които ще бъдат обект на съвместна туристическа дейност на общините Етрополе, Правец и Тетевен, а именно:
1. Църкви и манастири
2. Древни цивилизации
3. По следите на апостолите (Левски и Бенковски).
Концепцията беше представена от консултанта на проекта Габриела Антонова, която разви подробно идеята на фона на презентацията, която присъстващите следяха на видеоекран.
След подписването на договора, инж. Богомил Георгиев изрази своето задоволство от свършената работа, която ще бъде в интерес на населението на трите общини за тяхното по-нататъшно развитие в различните области от живота в интерес и за благото на  техните жители.
Кметът на Правец Румен Гунински благодари на кмета на Етрополе за поканата за участие в този съвместен проект. „Аз просто няма какво да добавя” – бяха думите на третия участник в срещата кметът на Тетевен Милен Милев.