Лияна грабна приза за Най-гореща звезда на годината на церемонията за светски награди Paparazzi Awards. Брюнетката отвя конкуренцията в лицата на Анелия, Венета Райкова, Луиза Григорова и Златка Димитрова, след едномесечно гласуване във Фейсбук.

Изпълнителкаха на "Ох, ох" се появи повече от зашеметяващо с къса черна рокличка и стилна плитка, като огряна от фойерверки на сцената напълно акапелно изпя песен на Софи Маринова, с което поздрави колежката си за успеха й на Евровизия.

"Естествено, че аз съм най-мъжкар от номинираните", суетно подвикна Константин по микрофона, след като му бе връчена наградата за Мачо на годината. Той се пребори за призовото място с Илиян, Тони Стораро, Иван Караджов и Гъмзата.

Домакинята на партито Андреа се появи с няколко часа закъснение, след като й се развалила колата връщайки се от участие във Варна. Тя взе наградите за Сеекси хит на годината за песента "Докрай" и за Най-стилна звезда, като на сцената от нейно име я получи стилистта й Вили.

Светско откритие на годината стана Анна-Мария Чернева, която изпя дебютната си песен "Стой на място".

Траяна

С едни гърди пред конкуренцията се оказа Траяна, която си тръгна с приза "Най-бомбастичен бюст". Най-кичозна звезда стана Емануела, Най-досадна - Катрин Вачева, а Николета Лозанова, която пропя е Издънка на годината.

Феновете дали гласа си решиха пък, че Най-скандална е Бриана, която вкара Ивелин Попов в леглото си, малко преди да се окаже, че Елена Паришева е бременна от него.

Специалната награда на Plazza Dance за най-обичан хит отиде при Джена, която си получи наградата лично от Константин.