Двама младежи са задържани в Седмо районно управление след свада в общежитие на Студентски град. На един от участниците в инцидента е оказана медицинска помощ. Тази нощ около 2.15 часа в полицията бил получен сигнал за скандал в стая на бл. 52 в Студентски град. На място веднага били изпратени служители на Седмо районно управление, които установили, че в помещението, обитавано от 21-годишна студентка имало външни лица.
В хода на разследването станало ясно, че това са настоящият приятел на девойката П.М. /25 г./ от Етрополе, бившият й приятел Т.К. /22 г./  и младеж от Кърджали. Възникнал скандал и Т.К. нанесъл удари с нож в гърба на П.М., след което се самонаранил. За щастие 25-годишния мъж не пострадал тежко и на място му била оказана медицинска помощ, като не се наложило настаняване в болнично заведение. Т.К. и С.И. били задържани в Седмо районно управление за 24 часа.
И тримата участници в инцидента са известни на полицията – П.М. е регистриран за хулиганство, Т.К. – за хулиганство и кражби, а С.И. – за хулиганство и лека телесна повреда.