Депутатът от Атака Деница Гаджева обяви, че новата партия на Капка Сидерова е партия на врачките и гадачките.

„Нещата ми приличат на спиритуализъм. Поне с такова впечатление оставам. В момента Капка за мен прави партия на врачките и гадачките. Може би има залитане на Капка в спиритуални сеанси. Дано не е така, но аз съм с такова впечатления, обясни Гаджева.  Сеанси не ми е правила. Далеч съм от тези неща. Страх ме от хора, които се занимават с такива неща.”
Гаджева обясни още, че не е била близка с Капка, а са имали колегиални отношения. Тя разкри обаче, че е била свидетел на неприятни случки. Става въпрос за посегателство срещу едно момиче, което е било изхвърлено от партията от Капка, защото смятала, че тя е имала връзка с Волен. "Момичето бе с добро образование. Беше мой помощник, но бе изхвърлена. Също така съм била свидетел на грозни сцени между Капка и Калина. Присъствала съм на скандал на маса, при който Капка се скара на Калина”, обясни Гаджева.

Младата депутатка обясни също така, че е мълчала до момента, в който не е била нарочена за любовница. В пресата бяха публикувани снимки на Деница Гаджева как се качва в колата на Волен Сидеров на морето. „Обяснението е просто. От години тренирам китайско бойно изкуство. Всяка година правим лагери. Бях на морето на лагер. По това време Волен правеше обиколка в страната. Снимките, които се пуснаха, са как си сплитам косата, как влизам в колата. Много пъти съм се возила в колата на Волен, защото се е налагало”, обясни Гаджева.

Тя призна също така, че е обмисляла да напусне партията, но професор Станислав Станилов и Павел Шопов са я разубедили, пише Блиц.