Чавдар Етрополе-Сливнишки герой - 4:3

Отборът на Чавдар Етрополе постигна феноменален обрат при домакинството си на Сливнишки герой. Тимът на Петър Пенчев бе останал с 10 души и губеше в резултата с 1:3 до 65-ата минута, но въпреки успя да се поздрави с успеха.
Срещата започна отлично за гостите и още в 6-ата минута Стоилков от Чавдар спаси сигурен гол, след като изчисти топката с ръка от голлинията. Съдията не се поколеба и му показа директен червен картон, а капитанът на гостите от Сливница Николай Миланов превърна наказателния удар в гол.
В самия край на първата част отлична комбинация между Юлиян Куртелов и Аспарух Василев бе превърната в гол от втория и тимът на Венци Рангелов с оттегли на почивка с отличен аванс.
В 55-ата минута домакините от Чавдар върнаха едно попадение чрез Чочев, който се разписа след центриране от дясно. В 65-ата минута Юлиян Куртелов бе съборен в наказателното поле и реферът отсъди втора дузпа за гостите. Тя бе реализирана от Огнян Стефанов, който направи резултата 1:3.
Оттук до края на терена Чавдар бе пълен господар на терена, въпреки че бе останал с 10 души. С два гола Ивайло Чочев и един на Атанас Димитров домакините постигнаха рядко срещан обрат за крайното 4:3.
Чавдар е на 5-о място в класирането с 27 точки, докато Сливнишки герой остава на дъното с 16 и оцеляването в професионалния футбол изглежда почти непосилна задача за отбора на Венци Рангелов.