Водещата Жана на предаването „Сладки приказки", което е част от сутрешния блок на ТВ7 върна Анелия назад във времето и успя да я ядоса. На въпрос дали Коко Динев е човекът, който я е тласнал напред и нагоре в поп-фолк йерархията, Анелия видимо се подразни, но замаза положение като отговори, че това са неща, с които хората спекулират: „Той се влюби в мен, а после направи и невъзможното, за да ми помогне. То бяха едни билбордове по улиците с моя лик...", спомни си с носталгия чалга певицата.

Анелия каза, че не съжалява, че се е омъжила за Динев. Призна също, че ако живота им ги би срещнал не преди, а сега, може би нямаше да се хване на номерата му, с които я свалил на времето.

Доброжелателната иначе Жана ядоса Анелия и с любопитството си относно поведението на малката Ивон в нощното заведение на баща си. Анелия бе запитана дали дъщеря й е пяла песен с неприличен текст в дискотека и наистина ли е получила за награда бутилка алкохол. На тази питанка фолкаджийката не сдържа реакцията си и изстреля към водещата: „Това са твърде груби въпроси!"

Не беше по-различна и репликата след следващия журналистически пирон на Жана - кое от внучетата си обича повече майката на Коко Динев - Ивон или отрочето на Емилия и Коко - Иван. Въпросът накара Анелия да се стъписа: „Какви са тия глупости..?!", възмутено попита тя, след което се окопити и заяви, че свекърва й много я обича и уважава, освен това се чували почти всеки ден.

През повечето време Анелия говореше на Жана на „вие", докато водещата държеше да е на „ти" с гостенката си. Певицата и бившата адреналинка не успяха да прикрият взаимната си неприязън и интервюто се превърна в китайско мъчение и за двете.