Певицата Нелина призна, че е отрязала първоначално свалките на Коко Динев, защото е имал приятелка, когато са се запознали. Тя му казала, че ако се раздели с гаджето му - моделка, тогава може. Това призна певицата в предаването „Тази събота" по bTV.

"С Коко Динев ме запозна мой приятел. Той ми се обади, че негов приятел отваря заведение и търси певица. Става въпрос за „Баядерека", където видях в последствие почти всички известни български личности. Дойдох за откриването, останах за втори ден и така. Взе,че ми хареса. Тогава Коко Динев си имаше гадже - една моделка, но и ме сваляше. Аз му отказах, защото знаех за приятелката му. Казах му, че ако приключи с нея, тогава може. После те се разделиха след шест месеца. След това четири години бяхме заедно. Две години бяха добре, другите две не можехме да се разделим. Бяхме на принципа: „Убий ме, обичам те!" Всичко приключи през 2000 година", разказа певицата.

Нелина призна също така, че е имала буйно детство. „До седми клас изтърсвах момчетата редовно, но тогава разбрах, че така искат да ти направят впечатление. Искат да те свалят, ама не знаят как. Затова сега обяснявам на сина ми,че ако харесва някое момиче, просто да й го каже. Мен ме целеха с ориз и с фунийки, за да ми покажат чувствата си. Беше гадно", признава още тя и споделя, че веднъж е нашарила краката на братовчедка си, защото я ревнувала от брат й.

Нелина е останала впечатлена от концерта, който изнесе скоро в ЮАР. Сред публиката имало много хора от балканите - гърци, сърби и българи. Тя не си е купила диамант, но е донесла много подаръци на сина си Криско, който не е от Коко Динев.