Обичам синовете си, но децата ми не стават. Това каза пред БТВ Севда, която в момента се разследва дали като майка е принуждавала невръстните си синове Дамян и Мартин да посещават 63-годишния британски педофил Пол Ренас.

Въпреки тежките думи обаче тя все още отрича, че сама е водила синовете си при възрастния мъж. Признава обаче, че ги е пускала на море с него. Пол Ренас се отблагодарявал, като им подарявал лаптоп и дори купил къща на семейството.

Той ги е подлъгал, твърди Севда. Според децата от селото обаче, момчетата са били заплашвани от майка им, че ако не отидат при педофила, ще ги изгонят от вкъщи и няма да им дават храна. Бащата Румен също отрича да е знаел за сексуалните апетити на британеца. Сега Дамян и Мартин се намират в социален дом заедно с малката им сестричка и чакат решението на съда дали родителите им съзнателно са ги предлагали за сексуална експлоатация. „Поне да си вземем малката да е при нас, онези двамата каквото са правили да си отговарят“, отсече баща им.

Преди две години в с. Стамболово е имало още един педофил от Острова, който е плащал на деца от селото, за да блудства с тях. Накрая обаче британецът се запалил в къщата си и изгорял, разказаха хора от селото. Ако Пол Ренас се върне в селото ние ще го запалим, отсякоха пред ТВ7 от Стамболово. Ще стане втора Катуница, няма да позволим някакъв англичанин да се гаври с децата ни, само защото е по-богат от нас, отсякоха селяните.