Биляна Йотовска не се стърпя и целуна страстно по устата едно от момичетата от балета си. Случката се разигра пред погледа на нашата камера по време на светско парти.

Биби уж застана да позира за обща снимка с мъжа си културиста Митко Димитров, но не свали поглед от наедрялото деколте на танцьорката Ина Рачева.

След като фотографите приключиха със снимките, Биби нападна Ина, впивайки устни в нейните. "Двете са много близки приятелки, но чак пък да се целуват публично, доста е съмнително", започнаха да шушукат хора в залата.

Биляна Йотовска, която кърши знойно тяло в еротичното си вечерно шоу "The Secret Gargden" никога не си е позволявала да показва фриволно поведение към жени и то пред публика. Може би новата визия на Ина, която наскоро си сложи силикон, е провокирала любовното отношение на шефката й.

И тъй като напоследък шоупрограми като "The Secret Garden" наводниха клубовете в София и страната, нищо чудно Биляна да вкара в шоуто малко лесбо елемент, за да вдигне рейтинга си и да предизвика интереса на капризната аудитория.