Треньорът на "Литекс" Христо Стоичков отново показа своя буен нрав, като изказа недоволството си от съдиите, след мача на неговия тим с "Черноморец", който завърши 1:1.

След срещата спортен журналист от tv7 попита Камата дали е доволен от показаното на терена. В типичния си стил Ицо каза:

"Харесаха ми 22-ата на терена. Другите трима - трагедия. Това е реалността. Подигравка с всички - с футболисти, с треньори, с фенове", каза Стоичков.

Той се разпали още повече, когато трябваше да коментира глобата от 5000 лева, наложена му от Дисциплинарната комисия на БФС, заради обиди към съдиите от страна на Ицо.

"На всичките съм им купил течен вазелин! Виж колко съм се притеснил от тази глоба. Чак не мога да спя. Имам си парички, ще им платя глобите", каза още Камата.

От доста време Христо изказва своето недоволство от съдиите и от хората от БФС (Българския футболен съюз). Междувременно Ицо поиска от президента на БФС -  Боби Михайлов, да се подложи на детектора на лъжата. "Ще му задам три простички въпроса. Искам и той да ми зададе три въпроса, защото няма да е коректно само аз да питам", каза Стоичков.

Питанията на Ицо към Боби са - Дали като президент е участвал в манипулиране на резултати на националния отбор?, както и Участвал ли е в тото-схеми в българското футболно първенство?, а също и Участвал ли е в нареждане на съдийски групи и оказвал ли е натиск върху съдии за определени мачове, той (Боби Михайлов) или шефът на съдийската комисия? От своя страна, Боби Михайлов е категоричен, че не иска да се поддава на провокации и отказва да отговаря на Стоичков.