Актьорът превърнал апартамента си в столичния квартал "Лозенец" в школа за деца шахматисти.

Съседите на Мамалев обаче били вдигнали ръце от частния му бизнес. Защото "бизнесменът" пускал в апартамента си само по един ученик. Останалите мераклии да изучат тънкостите на шаха актьорът държал по цял ден на стълбището пред жилището.


Лъжа е, категорично отрече вчера по телефона Георги Мамалев."Нито съм шахматист, нито имам школа, нито пък преподавам на деца", обясни пред 24 часа актьорът.

Той обаче разказа своята теория за това как се е пръкнала подобна жълтина по негов адрес.Аз съм приятел с лекаря на националния отбор по футбол Мишо Илиев, който често организира благотворителни шах-матни турнири, на които кани да играят известни шахматисти, приятели, кани и мен, разказа актьорът.

Вероятно фантазьорите са видели моя снимка по вестниците и са си измислили разказ по картинка, допълни Мамалев.Актьорът репетира предпоследния си моноспектакъл, озаглавен "Разбираш ли ме правилно", който ще изиграе за последно на 21 май от 19 часа на сцената на "Студио 5" в НДК.През лятото ще работи над най-новия си моноспектакъл, който се надява да покаже пред публика през есента.