Десет популярни личности се включиха в специалния проект на списане LOVE style „Звезди като абитуриенти". Бойко Борисов, Жени Живкова, Камен Воденичаров, Калин Сърменов, Христо Мутафчиев, Глория, Ивана, Тони Димитрова, Веселин Маринов и Милко Калайджиев предоставиха уникални снимки от своя бал и се върнаха отново години назад, спомняйки си за деня, в който са казали „сбогом" на училищния живот.

Примата на попфолка Глория била избрана за „Мис Бал" в Две могили, където завършила професионално техническо училище по селско стопанство. Майка й нямала кой знае какви възможности да купуват скъпи тоалети. „Роклята стана в последния момент, но все пак навреме", казва майка й Стефка Пенева. Кавалер на певицата бил тогавашното й гадже Недко.

Премиерът Борисов си спомня, че не му било интересно на бала. „Другите пиеха и се забавляваха, а аз нали не пиех и в 21.30 се прибрах вкъщи."

Не крие, че е бил харесван от момичетата, но по онова време нямал гадже. Негова дама била съученичката му Елена Ранкова, с която седял на един чин, а костюмът си купил от ЦУМ.

Камен Воденичаров пък си харесал костюма в списание, а шивачка му изработила модела. И докато първата вечер всичко минало безпроблемно, то втората - нещата не стояли така. „Напих се с водка. Натрових се и толкова ми беше лошо, че ме закараха в токсикологията. За първи и последен път в моя живот", смее се Камен.