Оперната певица в Софийската филхармония и бивша съпруга на Юксел Къдриев - Бонка Георгиева, отново коментира взаимоотношенията си с бившия си семеен партньор.
По-рано тя бе арестувана по сигнал на Юксел и по обвинение за заплаха за убийство. По нейните думи причината за ареста, след който тя е била незабавно освободена, е двугодишната й борба да се вижда с дъщеря й Габриела. Кадриев се уплашил след като получил есемес от бившата си жена в който пишело: "Куче, което ме е залаяло, винаги е побеснявало".



Георгиева показа и медицинско свидетелство, което доказва, че при една от последните им срещи с водещия той я блъснал силно и й причинил наранявания по главата. Кавгите между двамата започнали след техния развод, а до тогава нямало проблеми. Тя увери, че двамата са се разделили по взаимно съгласие. Юксел е поискал да се грижи за детето, а Бонка, бидейки тогава безработна и неспособна да полага грижи за рожбата, се е съгласила. В един момент обаче, бащата започва да крие Габи.

Кадриев закарал детето в Оряхово. Бонка се обадила, но той казал, че не може да се види с дъщеря си. След това тя отива в полицията и подава жалба по законен ред. Юксел отвръща на това нейно действие със смс, който гласи, че оттук нататък двамата ще разговарят само чрез адвокати. "Абсолютното нищо не съм направила", категорична е Бонка. "Когато имаш пълно доверие на човек, се оказваш излъган", добавя тя.

Майката не знае защо е почнал да крие детето и няма обяснение за поведението на "Юки". "Той иска да е майка и баща", разкрива тя. Докато страстите между двамата са се разгорещявали, Бонка започва да живее с нов интимен приятел. По нейните думи, обаче, Юксел има тригодишна връзка с жена, започнала още преди официалната им раздяла. Той е водил дъщеричката й у тях, а тя няма нищо против.

Тя отново намекна, че бившият й партньор е бисексуален, но се изказа внимателно за да няма обвинения. "Всички видяхте онази снимка. Сами може да си направите извода", каза съпругата на Юксел. "Никога не съм казвала, че Юксел е бисексуален... С мен бе мъж, дали е бил мъж с други мъже, не знам", казва още Георгиева.

Тя се обърна директно към Юксел Кадриев с молба - "в името на детето и заради дългите години заедно да спрат този цирк и това страдание да приключи". По нейните думите тя разполага с достатъчно доказателства, за да заведе дело срещу Юксел, но няма да го направи в името на мира, пише БЛИЦ.