Асдис Ран си сменя мъжете като носни кърпички. Най-новото завоевание на прелестната блондинка е американски боец от ММА. Исландката и здравенякът се засякоха на светско събитие в известно столично заведение и не можаха да се откъснат един от друг.

Асдис Ран първоначално избягваше компанията на гостите, стоеше край бара, сърбайки летни коктейли. Под въздействието на алкохола обаче настроението на Ледената кралица се покачи и тя се включи в купона.

И по-точно в обкръжението на гиганта Уес Симс, който е в България за състезанието по бойни изкуства „Макс Файт" в събота.

207-сантиметровият колос сам се запозна с Асдис, която видимо бе впечатлена от размерите на мускулите му. Двамата започнаха да си гукат на ушенце. Гости подочули как Уес Симс увещавал красавицата да посети битката му с Любо Чука в събота и да види как ще го разбие.

Запознати твърдят, че Асдис може да е пратена да се лепне за Симс от хора на Любо Чука. Ако тя „изпие" силите му преди битката с умели креватни изпълнения, загубата на американеца е гарантирана - коментират хора, които обичат конспирациите.