Митьо Пищова заяви категорично, че се отказва от мераците си за бракосъчетание с Мистър България 2012 само седмица след като изрева, че го иска за своя законна съпруга. Вместо невръстния юноша, който още не си е обърсал млякото от устата, Пищова предпочитал да вземе някой наистина „ВИП" и за целта повече от чудесен избор бил флагманът на модния живот Евгени Минчев.

Маститият болярин съвсем не се притеснявал от конкуренцията на Ники Китаеца, за когото от известно време се шушука, че е в доста близки отношения с Минчев.

Пищова споделил под секрет на свои ортаци, че съвсем няма да се подвоуми, ако се наложи да се ступа с него заради паркетния лъв. Аверите му обаче го предупредили, че Китаеца е бая по - як от него, а Митьо е с болно сърце. На това обаче той отвърнал, че всеки си има майстора.

Преди броени дни Пищовчето съобщи, че му е писнало от неверността на дамското съсловие и поради това минава само на мъжко. Женските само гледали да изсмучат каквото могат и когато те оставят празен като употребен такова, любовта им изведнъж изчезвала по магически начин.

Иначе Митьо заяви, че е очарован от личността на Евгени Минчев. За него той бил S - класата на меките китки у нас и рутината му определено всявала респект. Той допълни, че поради напращелите чувства възнамерява да не се съди повече с Минчев, срещу когото е завел дело заради една от марките на конкурсите за Мис.