Живеем в милиционерколониализъм, каза Волен Сидеров по БНТ.

Лидерът на Атака поясни ние сме колония заради чуждите монополи с милиционерски режим, който плаши недоволните. Аз ще преживея и това, защото изповядвам трайна кауза - православна България. Според него заради милиционерската политика е започнал разпадът на парламентарните групи на Атака и РЗС. РЗС застана в поза партер и се оправиха, подчерта той.

Представителната демокрация изгуби своя смисъл, каза лидерът на националистите. Хората не вярват, че има представителна демокрация, тя може да бъде заменена с референдум, както е в Швейцария. При нас допитването е пожелателно, а референдумът трябва да бъде задължителен за парламента. Никой не ни е питал за НАТО, ЕС или за Козлодуй и Белене, припомни Сидеров. На сградата на парламента не трябва да пише Съединението прави силата, а memento mori, допълни той. Хората мислят, че става дума за някакво химическо съединение. Ако пише помни, че си смъртен, някои ще се усетят, заяви лидерът на Атака.

За изборния кодекс лидерът на Атака посочи, че ГЕРБ пришпорват приемането на промени, които ще улеснят контрола върху вота. За пръв път видяхме такива фалшификации и това сигурно ще се повтори, допълни той. Промените ще ги застопорят във властта, коментира Сидеров. Управляващите ще се опитат да елиминират нови партии и старите да ги извадят от политическата борба. Те ще се опитат да вкарат служебната победата. Трябва да бъдем много внимателни искаме скенери и присъствие в Информационно обслужване, където се обработват бюлетините. Днес ще внесем нашите предложения в парламента, които няма да бъдат приети, но поне искаме да бъдем чути, посочи Сидеров.

Ако прекръстим Мусала на покровителя на България св. Иван Рилски, това ще донесе благо на България.