Окапа му косата, написа с дебели букви жълто издание. Прическата на Део била значително по-къса от тази, която носил преди броени дни. Вестникът се позовава на неизвестни хора от близкото му обкръжение, според които главата на блондина започнала да оплешивява.

За да представи новата си визия, Део избрал откритата сцена при НДК, където във вторник взе участие в благотворителния концерт в помощ на 19-годишната Ади, която старада от онкологично заболяване.

"Лъжа е", обясни пред "24 часа" Део. С подигравателен тон той се опита да убеди, че в действителност оплешивява. "Вече съм свикнал на всякакви измишльотини по мой адрес."

Въпреки че късата руса коса е запазена марка на Део от много време насам, естественият му цвят е светлокестеняв. Никога не е бил с гъста коса, последните класове в училище я носил на черта.

"Нека да ми опада косата, само Ади да се излекува", каза той. Във вторник Део се е включил в благотворителния концерт "Ангелите на Ади" заедно с Лора Караджова, Орлин Павлов, Поли Генова и много други. Дошли са над 600 души, а средствата само от концерта са над 3300 лв.