В разгара на лятото продавачка в магазин за хранители стоки в Правец спечели 10 004 лв. от Еврошанс. Късметлийката разказва, че всеки ден пуска талон с любимите си числа.
„Това са рождените дати на цялото ми семейство. Много пъти близки са ми казвали да сменя числата, с които играя, но аз не го направих. Вярвах, че точно те са ми на късмет и неведнъж съм печелила с тях.”
Както всеки ден, отивайки на работа, Цветелина Василева първо минала през пункта на ул. „Възраждане” №8 в Правец и пуснала талона си. След това помолила букмейкъра Радослав да го провери и отишла в магазина. След около час Радослав я зарадвал с добрата новина.
„Влиза в магазина, аз подреждам едни бутилки и казва: „Цвети, ела, че имаш печалба от 10 004 лв. Аз само се усмихнах и не му повярвах. После видях, че и той един такъв разтреперан... Хвърлих бутилките и отидохме заедно в пункта. Пусна талона пред мен и видях, че имам 10 004 лв.”
Първо щастливката се обадила на своя съпруг, за да му разкаже. Цвети вече планира с най-близките си семейна почивка. „Заслужаваме да се поглезим. Имам дъщеря, която е студентка в НСА и нея ще зарадвам.”
„В нощта преди да спечеля сънувах, че ми излизат 6 от 6 числа, не знам какво беше, пророчески сън ли, друго ли, но съм сигурна, че спечелих, защото вярвам в късмета си”.
През изминалата седмица в игрите на Евробет бяха спечелени 908 172 лв.