Веднага след побоя между Златка Райкова и Азис в Слънчев бряг, плеймейтката се покри и в продължение на два дни никой не знаеше какво е местонахождението й.

Телефоните й бяха изключени, не отговаряше и чрез профилите си в различни интернет приложения. Мнозина започнаха да се притесняват за нея и дори мислели да я търсят чрез полицията.

За успокоение на всички обаче станало ясно, че Златка е арестувана в Плевен, но не от властите, а от гаджето си Камен Балбузанов – Куката.

Оказало се, че след инцидента Куката незабавно прекъснал съвместната им почивка на Черноморието и без да губи дори и секунда отпрашили за провинцията, пише skandalno.net

Според сигурни източници Камен направо бил бесен, че Русата Златка го е забъркала в поредния скандал, който на всичкото отгоре е и напълно безсмислен.

За наказание, той взел тежкото решение да я постави под домашен арест в стопанисван от него имот и да издаде пълната забрана, тя да си показва носа навън.

За никого не е тайна, че за Азис ще се застъпят много от най – видните представители на родната мафия по простата причина, че самите те са инвестирали доста пари в него.

За да получат очакваната възвръщаемост, тузовете ще направят всичко възможно, за да му осигурят комфорт и да не позволяват на някаква си моделка да му създава проблеми.

Освен това, придруженият с побой и пистолетни изстрели скандал, като едното нищо ще докара някой нов арест на Балбузанов, който за последно бе задържан в началото на юни.

Тогава ченгетата го закопчаха при поредната акция срещу разпространението на наркотици, която бе проведена в столицата. Полицаите го спипаха в апартамента на Златка и бе държан в кауша около седмица.

Според друга версия, самата Руса Златка направила всичко възможно, за да е около Куката докато нещата отшумят.

На първо място се страхувала за живота си, а на второ била длъжна да информира полицията за всичките действия на гаджето си, защото не е изключено Балбузанов да реши да атакува враговете, ако се почувства заплашен.

За първи път за Райкова се чуха слухове, че е полицейска слушалка още преди няколко месеца.