Георги Милчев-Годжи още ближе дълбоки рани от раздялата си с красивата балерина Станислава Лефтерова. Танцьорката от "Магаданс" обаче хич не страда за музиканта и веднага му намери заместник. Младата хубавица е прибрала в леглото си заможния и атлетичен бивш футболист Ивайло Стойков.

Станислава била толкова доволна от новия си мъж, че не спирала да се хвали с него и да демонстрира любовта им, където може. Тя нарочно публикувала през ден техни общи снимки в страницата си в интернет, за да дразни бившия си любим Годжи. Лефтерова била бясна на Милчев, задето при раздялата им й заявил, че по-изгодна партия от него няма да си намери. Амбициозната балерина обаче се заинатила и след като успяла да забърше снажния спортист, побързала да натрие носа на музиканта на Слави. Тя не спирала да хвали Ивайло колко бил щедър и как я затрупвал с подаръци. Освен това той я дарявал с романтика, каквато досега не познавала.

Георги Милчев бил сломен от новата афера на Станислава, казват негови колеги. Той до последно таял надежди да се събере с 20 години по-младата балерина от "Магаданс" и правел всичко възможно да е по-близо до нея. Щом излязла в отпуск обаче, тя бързо го сменила с футболиста.

Годжи и Станислава се разделиха след скандал заради отказа на танцьорката да се омъжи за него. Музикантът й предложил с диамантен пръстен навръх 3-годишнината от връзката им, но тя категорично срязала мераците му. Балерината обичала вечерите по заведения и нощните купони, а домошарят Годжи я лишавал от заведения. Затова тя го зарязала и си потърсила по-младо гадже.