Плевенският наркобос Камен Балбузанов Куката е пребил жестоко жена си Стела пред известната в града дискотека Анаконда, твърди "Всеки ден".
Нито един от очевидците обаче не се намесил, а охранителите на чалготеката дори разгонвали случайните зяпачи. След това изтрили всички записи от охранителните камери. Куката ударил няколко жестоки крошета на блондинката Стела, свалил я на земята и започнал да скача върху нея. В един момент собствените му гардове се уплашили, че Куката ще убие жена си на площада и се хвърлили да го успокояват. Все още бесен, плевенският "мъжкар" се качил в колата си, а гардовете натоварили окървавената Стела в джип и я закарали в болница.
В Плевен върви слух, че Балбузанов не живее с жена си от миналото лято, когато се събра със Златка Райкова. Той обаче не се развеждал със Стела, бил болезнено ревнив и й забранявал да се разхожда с приятелки по заведения. Побоят най-вероятно е станал именно затова - Стела не се е съобразила с нареждането да не ходи на дискотека. Съпругата му не е подавала жалба в полицията, а в болниците не е регистриран пациент с подобно име, уточнява вестника.